Meer resultaten voor schaatsen

schaatsen
Schaatsen in New York NewYork.nl.
Een New Yorkse winter is niet compleet zonder te schaatsen op een van de ijsbanen in de stad. Veel New Yorkers kijken er ieder jaar naar uit om hun schaatsen weer onder te binden en rond te zwieren. Ook toeristen kunnen lekker schaatsen of genieten langs de kant.
Schaatsen AllUnited.
Abonneren op de mailing voor schaats en baanverenigingen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit AllUnited omtrent de ontwikkelingen binnen het schaatsen. Ik ga akkoord om mails vanuit AllUnited te ontvangen. Ik geef toestemming voor het volgen van mijn e-mailactiviteit.
Het winter evenement van Zeeland Altijd schaatsen in Goes Middelburg.
Leerlingen van de CIOS sportopleiding in Goes leren de kinderen de fijne kneepjes van het schaatsen. Ook is er een speciale samenwerking met de 62 ijsclubs in Zeeland. De ijsbanen van Zeeland houdt van schaatsen maken het schaatsen in Zeeland toegankelijk in een langere periode.
Schaatsen Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl.
Dai Dai Ntab wint 500 meter, Verbij valt opnieuw. Dai Dai Ntab heeft bij de wereldbeker schaatsen in Thialf de 500 meter op zijn naam geschreven. De Nederlandse kampioen op deze afstand zegevierde in een tijd van 3455, seconden. Femke Kok pakt eerste wereldbekerzege op 500 meter.
Schaatsen IsGeschiedenis.
De oudste schaatsen in Nederland waarin metaal verwerkt zat, zijn gevonden in Dordrecht en Amsterdam en stammen uit de jaren twintig van de dertiende eeuw. Door dit metaal was het mogelijk om zijwaarts af te zetten, waardoor het al meer op het moderne schaatsen ging lijken.
Schaatsen Sportbedrijf Lelystad.
Schaatsen Sportbedrijf Lelystad. Schaatsen wordt gezien als hard rijden op de schaats. De schaats is een schoen met daaronder een dun ijzer. Met dit ijzer kan over het ijs gegleden worden. Door de benen naar links en rechts uit te duwen, glijd je over het ijs.
Vrij schaatsen Thialf.
Alles over Evenementen. Droom jij ervan om je schaatsen op echt topsportijs te zetten? Of wil je alvast oefenen voor de legendarische Elfstedentocht? Alles over Vrij schaatsen. Vergaderlocatie en zaalverhuur. Thialf biedt naast het schaatsen en de topsportfaciliteiten een bijzondere beleving voor bedrijven.
Schaatsen producten bestellen bij Skate-dump.nl.
36XBR, 37XBR, 38XBR. Viking Gold 2005 met Maple Twin Laser. Viking Nagano Gold 2005 Sprint. Viking Nagano Gold 2005 XBR Sprint. Maple ZL-1 met Twin Laser Flex. Luigino Maple Tempo 360 met Maple Argento. Viking Nagano Gold 2005 Sprint PM.

Contacteer ons